NBA

NBA: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή όψη των τροπαίων

May 9, 2022 - NBA Trophy shoot in Secaucus, New Jersey
May 9, 2022 - NBA Trophy shoot in Secaucus, New Jersey JENNIFER POTTHEISER

Το ΝΒΑ παρουσίασε τη νέα μορφή που απέκτησαν τα τρόπαια για τις ομάδες που θα κατακτήσουν τον τίτλο σε Δύση και Ανατολή, όπως επίσης το Larry O'Brien Trophy. Αυτό που φιλοδοξεί να σηκώσει για δεύτερη σερί σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Λίγες ημέρες πριν μάθουμε τα ζευγάρια των τελικών σε Ανατολή και Δύση, το ΝΒΑ παρουσίασε τη νέα μορφή των τροπαίων. Με αρκετές διαφοροποιήσεις, πιο εντυπωσιακά και όμορφα από ποτέ. Φυσικά, πέραν των τροπαίων για τις ομάδες που θα πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου σε Δύση και Ανατολή (όπως αντίστοιχα αυτό για τον NBA Finals MVP), το ΝΒΑ αποκάλυψε τη νέα μορφή που έχει το Larry O'Brien Trophy, αυτό που φιλοδοξεί να κατακτήσει για δεύτερη σερί σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε ό,τι φορά στο Larry O'Brien Trophy, η πιο ευδιάκριτη διαφοροποίηση αφορά στο κάτω μέρος του, αφού το παραλληλόγραμμο στο οποίο στηριζόταν δίνει τη θέση του σε δύο κυκλικές βάσεις.

Παρεμπιπτόντως, το τρόπαιο για τον πρωταθλητή της Ανατολής πήρε το όνομα του Λάρι Μπερντ, ενώ αυτό για τον πρωταθλητή της Δύσης το όνομα του Μάτζικ Τζόνσον.

May 9, 2022 - NBA Trophy shoot in Secaucus, New Jersey
May 9, 2022 - NBA Trophy shoot in Secaucus, New Jersey JENNIFER POTTHEISER
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ