NBA

NBA: Ασύλληπτα τα νούμερα προσέλευσης στους αγώνες της κανονικής περιόδου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μάχη με τον Λεμπρόν Τζέιμς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μάχη με τον Λεμπρόν Τζέιμς AP PHOTO/MORRY GASH

Το ότι NBA δεν είναι το πιο δημοφιλές αθλητικό προϊόν στις ΗΠΑ δεν αφαιρεί από την επίτευξη των μεγάλων ρεκόρ που σημειώθηκαν στην προσέλευση του κόσμου.

Ό,τι κι αν ισχύει με την τηλεθέαση, η δυναμική του NBA εντός Ηνωμένων Πολιτειών παρουσιάζει αυξητική τάση κι αυτό δεν αμφισβητείται. Το πιστοποιούν οι αριθμοί, το επαληθεύουν τα στοιχεία που αφορούν τον κόσμο που παρακολουθεί τους αγώνες από το γήπεδο, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικώς, τα εφετινά παιχνίδια της κανονικής περιόδου ανά την επικράτεια τα είδαν από κοντά περισσότερα από 22.2 εκατομμύρια θεατές. Την ίδια ώρα ο μέσος όρος εισιτηρίων ανά παιχνίδι ήταν 18.077 και η πληρότητα των γηπέδων έφτασε το 97%. Κάτι που ήρθε ως συνέχεια των 791 sold outs που κατεγράφησαν στη διάρκεια της σεζόν.

Καθένας από τους αριθμούς αυτούς αποτελεί ρεκόρ.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΙΞΕΡΣ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ