NBA

NBA: Απολαυστικός ΛεΜπρόν Τζέιμς, έκανε δηλώσεις και παράλληλα παρακολουθούσε τον αγώνα του γιου του στην τηλεόραση φωνάζοντας οδηγίες

NBA: Απολαυστικός ΛεΜπρόν Τζέιμς, έκανε δηλώσεις και παράλληλα παρακολουθούσε τον αγώνα του γιου του στην τηλεόραση φωνάζοντας οδηγίες
PRINTSCREEN

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε viral, αφού κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την νίκη επί των Μάβερικς προσπαθούσε ταυτόχρονα να παρακολουθεί τον αγώνα του γιου του, Μπρόνι, με το USC στο NCAA, φωνάζοντας οδηγίες.

Οι Λέικερς επικράτησαν εύκολα με 127-110 των Μάβερικς, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είχε και πολύ στο μυαλό του στο παιχνίδι όταν έκανε δηλώσεις. Υπήρχε λόγος όμως για αυτό, αφού την ίδια στιγμή ο γιος του, Μπρόνι Τζέιμς, είχε αγώνα με το USC στο NCAA κόντρα στην Αριζόνα (ήττα με 82-67, με τον Μπρόνι να έχει 11 πόντους) και ο "Βασιλιάς" ήθελε να δει το ματς.

Κάπως έτσι, εκτυλίχθηκε ένα απολαυστικό σκηνικό: Ο ΛεΜπρόν έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι και ταυτόχρονα παρακολουθούσε τον αγώνα του γιου του μέσω μίας τηλεόρασης που βρισκόταν στα αποδυτήρια, φωνάζοντας οδηγίες, όπως "σούταρε" και "κάνε πάσα"! Μάλιστα, κάποια στιγμή φώναξε ένα "γ@μώτο" για μία φάση, ζητώντας συγγνώμη, προκαλώντας το γέλιο των δημοσιογράφων.

Κλείνοντας μάλιστα τις δηλώσεις του, ο ΛεΜπρόν ρωτήθηκε αν του είναι πιο δύσκολο να διαχειριστεί μία κακή ήττα ή να βλέπει την ομάδα του γιου του στο Κολέγιο να έχει δυσκολίες (το USC έχει ρεκόρ μόλις 8-10), απαντώντας ειλικρινά:

"Το να παρακολουθείς κολεγιακό μπάσκετ είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο. Και ο γιος μου είναι εκεί τώρα. Είναι δύσκολο να βλέπεις κολεγιακό μπάσκετ όμως, όχι επειδή είμαι μπαμπάς, αλλά επειδή μου αρέσει το μπάσκετ και στο κολεγιακό μπάσκετ βλέπεις διαρκώς 10 παίκτες στην ρακέτα. Ανά διαστήματα έτσι είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθείς. Το USC όμως έχει καλό πρόγραμμα, με καλό προπονητή, οπότε έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω καλό μπάσκετ".

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ