NBA

NBA: Απίστευτη ανταλλαγή για Σπερς και Χοκς με Μάρι για Γκαλινάρι

San Antonio Spurs' Dejounte Murray, right, moves the ball as Washington Wizards Corey Kispert ,left, defends during the second half of an NBA basketball game, Friday, Feb. 25, 2022, in Washington. (AP Photo/Luis M. Alvarez)
San Antonio Spurs' Dejounte Murray, right, moves the ball as Washington Wizards Corey Kispert ,left, defends during the second half of an NBA basketball game, Friday, Feb. 25, 2022, in Washington. (AP Photo/Luis M. Alvarez) AP

Βόμβα από τους Ατλάντα Χοκς, που απέκτησαν τον All-Star γκαρντ Ντεζούντε Μάρι από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Σε μια ανταλλαγή που εκ πρώτης όψεως μοιάζει ακατανόητη προχώρησαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης οι Χοκς και οι Σπερς, με την ομάδα της Ατλάντα να βάζει στο ρόστερ της τον σπουδαίο All-Star γκαρντ Ντεζούντε Μάρι δίνοντας σε εκείνη του Σαν Αντόνιο τον Ντανίλο Γκαλινάρι τρία μελλοντικά draft picks πρώτων γύρων.

Ο 25χρονος Μάρι είχε τη σεζόν που πέρασε 21.1 πόντους, 8.3 ριμπάουντ, 9.2 ασίστ και 2 κλεψίματα (πρώτος σε όλο το NBA) ανά 34.8 λεπτά συμμετοχής σε 68 αγώνες της κανονικής περιόδου. Πως θα ταιριάξει στην ίδια πεντάδα με τον Τρέι Γιανγκ είναι ένα καλό ερώτημα, την ώρα που οι Σπερς όλα δείχνουν ότι θα αποδεσμεύσουν τον Γκαλινάρι δίνοντάς του πέντε από τα 21.5 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπει το συμβόλαιό του για την περίοδο 2022/23.

TAGS NBA ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ