NBA

NBA: Ανησυχία για Πορζίνγκις στους Μάβερικς, πονάει στο δεξί γόνατο

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με την φανέλα των Μάβερικς Ⓒ 2021 RON JENKINS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του δεξί γόνατο και αποχώρησε πρόωρα από τον αγώνα των Μάβερικς με τους Πέισερς, με το Ντάλας πλέον να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις πονάει στο δεξί γόνατο και μαζί του πονάνε και οι Μάβερικς, που βλέπουν τον δεύτερο σημαντικότερο παίκτη τους να ταλαιπωρείται ξανά.

Ο Λετονός φόργουορντ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο δεξί του γόνατο κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Πέισερς (νίκη με 132-105 για το Ντάλας) και αποχώρησε στην δεύτερη περίοδο του αγώνα, ενώ τέθηκε ήδη εκτός από το επόμενο παιχνίδι των Μαβς με αντιπάλους τους Μάτζικ στο Ορλάντο. Το γεγονός αυτό είναι λογικό να προκαλει ανησυχία στο Ντάλας, αφού ο Πορζίνγκις είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και οποιαδήποτε σκέψη ότι αισθάνεται ενοχλήσεις προκαλεί τρόμο.

Την φετινή σεζόν ο Πορζίνγκις έχει αγωνιστεί τους 34 από τους 50 αγώνες των Μάβερικς, έχοντας 19.2 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής. Η τελευταία φορά που έσπασε το φράγμα των 60 αγώνων σε μία σεζόν ήταν την περίοδο 2016/17 - ως παίκτης των Νικς - όταν είχε αγωνιστεί σε 66 παιχνίδια.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ