NBA: Άναψαν τα αίματα στη preseason – Μπρουκς και Κόλινς πιάστηκαν στα χέρια στο Πίστονς – Σανς

Ένταση με το καλημέρα στο NBA καθώς Ντίλον Μπρουκς και Τζον Κόλινς πιάστηκαν στα χέρια στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης των Πίστονς με τους Σανς στο πλαίσιο της preseason.
Τι και αν είναι preseason στο NBA και θεωρητικά οι αναμετρήσεις είναι χαλαρές και έχουν προπονητικό χαρακτήρα; Χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά στον αγώνα των Ντιτρόιτ Πίστονς με του Φοίνιξ Σανς έτσι ώστε να ανάψουν τα αίματα με τους Ντίλον Μπρουκς και Τζον Κόλινς να πιάνονται ρεαλιστικά στα χέρια.
Η κοκορομαχία τους είχε ξεκινήσει από νωρίς, με τους δύο παίκτες να σπρώχνονται για να πάρουν καλύτερη θέση στην διεκδίκηση του ριμπάουντ.
Η εξέλιξη της φάσης πήρε άσχημη τροπή, με τον Μπρουκς να κάνει σκληρό φάουλ στον Κόλινς και τον τελευταίο μη έχοντας ψυχραιμία και υπομονή να αρχίζει τον τσακωμό.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια με τους ψυχραιμότερους πάντα σε αυτές τις περιστάσεις να δίνουν τέλος στο συγκεκριμένο συμβάν.
Oι Ντιτρόιτ Πίστονς επικράτησαν των Φοίνξ Σανς με 109-107 στην αναμέτρηση έχοντας κορυφαίο τον Ρόναλντ Χόλαντ, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους.
Δείτε το στιγμιότυπο: