NBA

NBA, Αμπντούλ-Τζαμπάρ για ΛεΜπρόν: "Μετανιώνω για αυτά που είπα, σέβομαι και θαυμάζω αυτά που έχει κάνει"

Ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ σε εκδήλωση του ΝΒΑ
Ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ σε εκδήλωση του ΝΒΑ Ⓒ 2019 CHRIS PIZZELLO/ ASSOCIATED PRESS

Με ανάρτησή του στο twitter ο Καρίμ Αμπτούλ-Τζαμπάρ δήλωσε ότι μετάνιωσε για αυτά που είπε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τονίζοντας ότι μεγαλοποιήθηκαν, ενώ πρόσθεσε ότι συνεχίζει να θαυμάζει και να σέβεται αυτά που έχει κάνει ο "Βασιλιάς" εκτός παρκέ.

Ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ είχε κάτι (ακόμα) να πει μετά την δήλωσή του ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα έπρεπε να ντρέπεται για κάποιες πράξεις του: Μετανιώνει που έκανε αυτή την δήλωση, η οποία - σύμφωνα με αυτόν - πήρε μεγαλύτερη έκταση από ότι θα έπρεπε.

Λίγες ώρες αφότου δημιουργήθηκε θόρυβος από τις ατάκες του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του NBA, θέλησε ο ίδιος να κατεβάσει τους τόνους. Πόσταρε λοιπόν το σχετικό δημοσίευμα των "L.A Times" στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter και απολογήθηκε.

"Σήμερα (σ.σ χθες) ένας δημοσιογράφος με ρώτησε κάτι για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και μετανιώνω για την απάντησή μου, η οποία πήρε μεγαλύτερη έκταση από ό,τι έπρεπε. Για χρόνια έχω εκφράσει τον βαθύ θαυμασμό μου και σεβασμό για τον ΛεΜπρόν και όσα έχει κάνει για την κοινότητα ως ηγέτης και αθλητής. Αυτό δεν έχει αλλάξει και δεν πρόκειται να αλλάξει".

Για την ιστορία, ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ δεν είχε πει μόνο άσχημα λόγια για τον ΛεΜπρόν στις δηλώσεις του που έκαναν θόρυβο. Είχε αναφερθεί και στο έργο του Τζέιμς εκτός παρκέ, με πρώτο το γεγονός ότι έκανε σχολείο και έδωσε υποτροφίες σε παιδιά.

Είχε σπεύσει ωστόσο τότε να προσθέσει ότι κάποιες από τις απόψεις του "Βασιλιά" για θέματα που αφορούν την αφροαμερικανική κοινότητα δεν ήταν σωστά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί όλος αυτός ο θόρυβος. Τώρα όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει ξανά την κατάσταση, για να μην ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ