ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

NBA All Star Weekend 2023: Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πήρε στο τελευταίο σουτ τον διαγωνισμό τριπόντων

Ο Ντέμιεν Λίλαρντ
Ο Ντέμιεν Λίλαρντ Ⓒ 2023 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Dame Time και στο Σολτ Λέικ Σίτι, με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να βάζει την τελευταία μπάλα και να κατακτά τον διαγωνισμό τριπόντων μέσα σε αποθέωση φορώντας την εμφάνιση του τοπικού Γουέμπερ Στέιτ.

Ο Στεφ Κάρι κι ο Κλέι Τόμπσον έλειπαν, όμως ο διαγωνισμός τριπόντων στο NBA All-Star Weekend 2023 είχε σασπενς, είχε ισοφάριση ρεκόρ πρώτου γύρου (31) από τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον και μαζί 300.000 δωρεά σε φιλανθρωπία, είχε και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ σε μεγάλη βραδιά.

Ο σούπερσταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έβαλε την τελευταία του μπάλα στον τελικό, για να ρίξει τον Μπάντι Χιλντ στο καναβάτσο και να σηκώσει το τρόπαιο, αφού προηγουμένως ο Κέβιν Χέρτερ των Σακραμέντο Κινγκς είχε απογοητεύσει με οκτώ πόντους.

Αποστολή στο Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Ο Λίλαρντ έκανε αυτό που όλοι περίμεναν, δικαίωσε τα προγνωστικά και στο τέλος το πανηγύρισε δείχνοντας το... Dame Time, με το κοινό του Σολτ Λέικ Σίτι να τον αποθεώνει. Είναι άλλωστε ένας από τους πιο αγαπητούς σούπερσταρς στο NBA και αυτό φάνηκε και στη Γιούτα στην οποία έπαιξε με τη φανέλα του πανεπιστημίου Γουέμπερ Στέιτ στο οποίο φοίτησε.

Πρώτος γύρος

Ταϊρίς Χαλιμπάρτον - 31

Τάιλερ Χίρο - 18

Μπάντι Χιλντ - 23

Κέβιν Χέρτερ - 8

Ντέιμιαν Λίλαρντ - 26

Λάουρι Μάρκανεν - 20

Τζούλιους Ραντλ - 13

Τζέισον Τέιτουμ - 20

Τελικός

Μπάντι Χιλντ - 25

Ντέιμιαν Λίλαρντ - 26

Ταϊρίς Χαλιμπάρτον - 17

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ΗΠΑ NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ