ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

NBA All Star Game 2023: Η παρουσίαση και η αποθέωση των Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς

NBA All Star Game 2023: Η παρουσίαση και η αποθέωση των Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παρουσιάστηκαν τελευταίοι στο All Star Game ως αρχηγοί και αποθεώθηκαν από το κοινό της Γιούτα.

Η αγάπη για τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι δεδομένη στο NBA. Αποδείχθηκε ότι αυτό ισχύει και στην Γιούτα, με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για το All Star Game 2023 να τους αποθεώνουν.

Αποστολή Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Οι δύο αρχηγοί του αγώνα Team LeBron - Team Giannis παρουσιάστηκαν τελευταίοι, με το κοινό να μην κρύβει την χαρά του, σε μία όμορφη στιγμή.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ΗΠΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ