ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

NBA All-Star Weekend 2022: Ο ολυμπιονίκης του ύψους, Τζανμάρκο Ταμπέρι, έκανε απίθανο follow κάρφωμα

NBA All-Star Weekend 2022: Ο ολυμπιονίκης του ύψους, Τζανμάρκο Ταμπέρι, έκανε απίθανο follow κάρφωμα
COPYRIGHT 2021 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Άλτης του ύψους, λάτρης του μπασκετ και του NBA, ο ολυμπιονίκης Τζανμάρκο Ταμπέρι κάρφωσε στο Celebrity Game του 2022 NBA All-Star Weekend και άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Δεν είναι απλά ένας σπουδαίος αθλητής και ένας καταπληκτικός άνθρωπος, δεν είναι απλά ένας ολυμπιονίκης, είναι ένας τρομερά ταλαντούχος άνθρωπος και το απέδειξε και το βράδυ της Παρασκευής (18/2). Ο Τζανμάρκο Ταμπέρι, ο Ιταλός άλτης του ύψους, έπαιξε στο Celebrity Game του 2022 NBA All-Star Weekend στο Κλίβελαντ και χάρισε μία απίθανη φάση όταν ακολούθησε ένα άστοχο σουτ και κάρφωσε σαν σε προπόνηση. Όπως μας εξήγησε ο ιταλός δημοσιογράφος Ντάβιντε Χινελάτο, ο Ταμπέρι είναι μεγάλος fan του μπάσκετ και ειδικά του NBA, ενώ λατρεύει να γυρίζει από ανοιχτό σε ανοιχτό στην Ιταλία για να παίζει με άγνωστους pick-up παιχνίδια.

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ΗΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ