NBA

NBA, All Star Game: Ο Τζο Ματσούλα των Σέλτικς προπονητής της Team Giannis

Ο Τζο Ματσούλα στον πάγκο των Σέλτικς
Ο Τζο Ματσούλα στον πάγκο των Σέλτικς Ⓒ 2023 WILFREDO LEE/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σέλτικς κλείδωσαν το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή αρκετές ημέρες πριν το All Star Weekend, κάτι που σημαίνει ότι ο Τζο Μάτσουλα θα είναι ο προπονητής της Team Giannis του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game.

Η νίκη των Μάτζικ επί των Σίξερς εξασφάλισε στους Σέλτικς την 1η θέση στην Ανατολή μέχρι και την Κυριακή (5/2), που ήταν και η διορία του NBA, κάτι που σημαίνει ότι στο προσεχές All Star Game της Γιούτα ο Τζο Ματσούλα θα είναι ο τεχνικός της Team Giannis. Της ομάδας δηλαδή που ψηφίστηκε να είναι αρχηγός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η... κούρσα για την Team LeBron παραμένει ανοιχτή, με τον Μάικ Μαλόουν των Νάγκετς και τον Τέιλορ Τζένκινς των Γκρίζλις να "μάχονται" αντίστοιχα, αφού οι ομάδες τους διεκδικούν το καλύτερο ρεκόρ στην Δύση.

Για την ιστορία, ο Ματσούλα - ο οποίος έχει ακόμα την ταμπέλα του "προσωρινού", αφού αντικατέστησε τον Ίμε Ουντόκα που έχει αποβληθεί για έναν χρόνο - είναι μόλις ο τρίτος ρούκι προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο ομάδας στο All Star Game τα τελευταία 24 χρόνια.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ NBA ALL STAR ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ