NBA

NBA All-Star Game 2024: MVP μέσα σε αποδοκιμασίες ο Λίλαρντ, το κοινό ήθελε τον "δικό" του Χαλιμπάρτον

NBA All-Star Game 2024: MVP μέσα σε αποδοκιμασίες ο Λίλαρντ, το κοινό ήθελε τον "δικό" του Χαλιμπάρτον
PRINTSCREEN

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αναδείχθηκε MVP του NBA All Star Game 2024 μέσα σε αποδοκιμασίες από το κοινό, αφού οι φίλοι των Πέισερς ήθελαν να καταλήξει το βραβείο στον "δικό" τους Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Στην βραδιά των ρεκόρ του NBA All Star Game 2024, σε ένα παιχνίδι που η Ανατολή διέλυσε με 211-186 την Δύση σημειώνοντας την πρώτη 200αρα στην ιστορία του θεσμού, το άστρο του Ντέιμιαν Λίλαρντ έλαμψε περισσότερο από κάθε άλλου, με τον σταρ των Μπακς να αναδεικνύεται MVP. Αυτό όμως δεν άρεσε στο κοινό της Ιντιανάπολις, που άρχισε να γιουχάρει όταν είδε ότι το βραβείο δεν πήγε στον "δικό" του, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον των Πέισερς!

Τα γιουχαΐσματα ήταν έντονα, ωστόσο αυτό δεν πείραξε τον Λίλαρντ, που δήλωσε ότι καταλαβαίνει γιατί συμβαίνει αυτό, αφού ο Χαλιμπάρτον είναι παιδί της πόλης.

Για την ιστορία, ο Λίλαρντ τελείωσε τον αγώνα με 39 πόντους με 3/3 δίποντα, 11/23 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 27 λεπτά συμμετοχής. Ο Χαλιμπάρτον από την πλευρά του είχε 32 πόντους με 1/1 δίποντο, 10/14 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO με την βράβευση του Λίλαρντ και τις αποδοκιμασίες των φίλων της Ιντιάνα:

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Λίλαρντ από το παιχνίδι:

TAGS NBA ΗΠΑ NBA ALL STAR NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ