ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

NBA All Star Game 2023: Ο Τζέισον Τέιτουμ αναδείχθηκε MVP χάρη στην 55αρα του με ρεκόρ πόντων στην ιστορία του θεσμού

Ο Τζέισον Τέιτουμ στο All Star Game 2023
Ο Τζέισον Τέιτουμ στο All Star Game 2023 Ⓒ 2023 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέισον Τέιτουμ κατέγραψε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του All Star Game στο σκοράρισμα με τους 55 πόντους που σημείωσε, έσπασε το ρεκόρ του Άντονι Ντέιβις και αναδείχθηκε - πανάξια - MVP του αγώνα.

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Team Giannis επί της Team LeBron στο All Star Game της Γιούτα και αναδείχθηκε - δικαίως - MVP του αγώνα

Αποστολή στο Σολτ Λέικ Σίτι: Χάρης Σταύρου

Ο σταρ των Σέλτικς τελείωσε τον αγώνα με 55 πόντους, σπάζοντας το ρεκόρ που κρατούσε από το 2017 ο Άντονι Ντέιβις με 52 πόντους. Για την ακρίβεια, ο Τέιτουμ έκανε δύο ρεκόρ, αφού μεταξύ άλλων σημείωσε 27 πόντους στην 3η περίοδο, τους περισσότερους που έχουν σημειωθεί ποτέ σε ένα 12λεπτο σε All Star Game.

Δείτε το VIDEO με την στιγμή που ο Τέιτουμ έσπασε το ρεκόρ του Ντέιβις, αλλά και το VIDEO που βραβεύτηκε:

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ