ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

NBA All Star Game 2023: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ του Αμντούλ-Τζαμπάρ, έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές στον θεσμό

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο All Star Game 2023
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο All Star Game 2023 Ⓒ 2023 KYLE TERADA/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε - ξανά - ιστορία και πήρε ακόμα μία κορυφή από τον Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ, αφού τον ξεπέρασε σε συμμετοχές στον θεσμό του All Star Game.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει βάλει στόχο να πατήσει σε όποια κορυφή βρει στην καριέρα του. Κάπως έτσι, κατάφερε να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ του σπουδαίου Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το σπάσιμο του ρεκόρ πόντων στην ιστορία του NBA ο "Βασιλιάς" άφησε πίσω του τον Hall of Famer σέντερ σε ακόμα μία κατηγορία: Αυτή των περισσότερων συμμετοχών σε All Star Game στην ιστορία του θεσμού.

Ο ΛεΜπρόν έφτασε τους 19 αγώνες All Star Game, αφήνοντας πίσω του με 18 τον σπουδαίο Καρίμ. Και όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο λόγω του τραυματισμού του στο χέρι.

Για την ιστορία, στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκονται παρέα ο Κόμπι Μπράιαντ με τον Τιμ Ντάνκαν με 15 συμμετοχές.

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ALL STAR ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME ALL STAR GAME NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ