NBA

NBA, αινιγματικός ο Μπιλ για Γουίζαρντς: "Έχω υπομονή, αλλά έρχεται μία στιγμή που πρέπει να τραβήξεις μία γραμμή"

Ο Μπράντλι Μπιλ των Γουίζαρντς
Ο Μπράντλι Μπιλ των Γουίζαρντς Ⓒ 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Ο Μπράντλι Μπιλ δημιούργησε αναστάτωση με δηλώσεις του ενόψει του καλοκαιριού, αφού δήλωσε ότι κάποια στιγμή ίσως η υπομονή του να εξαντληθεί αν οι Γουίζαρντς παραμένουν μέτριοι.

Ο Μπράντλι Μπιλ έχει συνδέσει το όνομά του με τους Γουίζαρντς, διανύοντας την 11η σεζόν του στην Ουάσινγκτον. Είναι ο ορισμός του παίκτη-σημαία. Κάποια στιγμή όμως ίσως να μην αντέξει άλλο να βρίσκεται σε μία μέτρια ομάδα.

Αυτό υποστήριξε λίγο-πολύ σε συνέντευξή του στο "andscape.com" - μία ιστοσελίδα που ανήκει στο δίκτυο του ESPN - όταν ρωτήθηκε σχετικά για την... υπομονή του βλέποντας τους Γουίζαρντς να είναι αυτή τη στιγμή εκτός playoffs (είναι 9οι αυτή τη στιγμή στην Ανατολή). "Έχω υπομονή, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να είσαι λίγο εγωιστής και να τραβήξεις μία γραμμή στην άμμο" δήλωσε αρχικά ο σταρ των Γουίζαρντς, για να προσθέσει:

"Έχω κάποιες σκέψεις στο κεφάλι μου, αλλά την ίδια στιγμή μένω συγκεντρωμένος στο τώρα. Μένω συγκεντρωμένος σε αυτό που έχουμε και κάνουμε, δεν ακούω τον θόρυβο. Το παίρνω μία μέρα κάθε φορά, ελέγχοντας αυτά που μπορώ να ελέγξω. Βλέπω πώς μπορώ να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώσω το παιχνίδι μου".

Για την ιστορία, το καλοκαίρι ο Μπιλ υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο αξίας 251 εκατ. δολαρίων (έχει player option για την σεζόν 2026/27), ενώ έχει και no trade clause, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αρνηθεί οποιαδήποτε ανταλλαγή αν δεν του αρέσει. Κοινώς, μία πιθανή ανταλλαγή του δεν είναι ακριβώς εύκολο να συμβεί.

Την φετινή σεζόν ο 30χρονος γκαρντ έχει 23.1 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ