NBA

NBA: Αγωνία για ΛαΒίν στους Μπουλς, τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο

Ο Ζακ ΛαΒίν με φανέλα των Μπουλς
Ο Ζακ ΛαΒίν με φανέλα των Μπουλς Ⓒ 2021 CHARLES REX ARBOGAST/ ASSOCIATED PRESS

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι Μπουλς, αφού ο Ζακ ΛαΒίν αποχώρησε από τον αγώνα με τους Γουόριορς έπειτα από μόλις 4 λεπτά λόγω ενός τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

Η βαριά εντός έδρας ήττα από τους Γουόριορς (96-138) ήταν το τελευταίο πράγμα που ένοιαζε τους Μπουλς. Ο λόγος είναι ότι από το 4ο λεπτό του αγώνα είχαν αγωνία για την κατάσταση του Ζακ ΛαΒίν, οποίος αποχώρησε πρόωρα λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

Ο σταρ των Μπουλς φάνηκε να τραυματίζεται όταν στραβοπάτησε σε μία φάση που πήρε το επιθετικό ριμπάουντ. Ο ΛαΒίν μάλιστα κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, με το Σικάγο να τον θέτει νωρίς εκτός για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Με βάση τα όσα έγιναν άμεσα γνωστά, οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι ο ΛαΒίν απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο θα πρέπει να υποβληθεί και σε μαγνητική πριν βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα. Η ανησυχία ωστόσο είναι εύλογη, αφού ο ταλαντούχος γκαρντ τραυματίστηκε στο ίδιο γόνατο που είχε υποστεί ρήξη χιαστού του 2017 ως παίκτης των Γουλβς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ