NBA

NBA: Αγωνία για Χέιγουορντ στους Χόρνετς, γύρισε άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο

NBA: Αγωνία για Χέιγουορντ στους Χόρνετς, γύρισε άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο
PRINTSCREEN

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ στάθηκε πάλι άτυχος, αφού στον αγώνα των Χόρνετς με τους Ράπτορς έπεσε πάνω στο πόδι του ο Γκάρι Τρεντ, με αποτέλεσμα να γυρίσει πολύ άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο.

Το όνομα του Γκόρντον Χέιγουορντ είναι συνώνυμο με την ατυχία και τους τραυματισμούς την τελευταία 5ετία. Και αυτό επιβεβαιώθηκε δυστυχώς για ακόμα μία φορά στον αγώνα των Χόρνετς με τους Ράπτορς (νίκη των δεύτερων με 116-101), όπου είχε ακόμα έναν τραυματισμό, ενδεχομένως μάλιστα και αρκετά σοβαρό.

Ήταν η πρώτη περίοδος του αγώνα όταν ο Χέιγουορντ προσπάθησε να δώσει βοήθεια σε μία διείσδυση του Γκάρι Τρεντ. Τότε ήταν που ο γκαρντ των Ράπτορς έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο παρκέ. Για κακή τύχη του Χέιγουορντ όμως έπεσε πάνω στο πόδι του, με αποτέλεσμα να γυρίσει πολύ άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο, με τον φόργουορντ των Χόρνετς να μένει κάτω και να δείχνει να πονάει πολύ.

Δείτε το VIDEO. ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρή εικόνα:

Το συγκεκριμένο σκηνικό είναι λογικό να έχει ταράξει όσους τον ξέρουν. Ο λόγος είναι ότι ο Χέιγουορντ τραυματίστηκε στο ίδιο πόδι που είχε σπάσει πριν από 5 χρόνια στην πρεμιέρα της σεζόν 2017/18 ως παίκτης των Σέλτικς σε έναν αγώνα με τους Καβαλίερς, σε έναν από τους πιο ανατριχιαστικούς τραυματισμούς στην ιστορία του NBA.

Το θετικό στην περίπτωση του έμπειρου φόργουορντ ήταν ότι αποχώρησε περπατώντας. Παρακολουθώτας ωστόσο κάποιος το replay της φάσης καταλαβαίνει ότι λογικά θα μείνει για ένα διάστημα εκτός παρκέ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ