ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ναβάρο: "Eπτά χρόνια χωρίς Final Four είναι πολλά"

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, στην πρώτη του συνέντευξη ως GM της Μπαρτσελόνα, μίλησε για την σειρά των playoffs κόντρα στη Ζενίτ αλλά και την άφιξη του Πάου Γκασόλ στην ομάδα.

Για την άφιξη του Πάου Γκασόλ αλλά και τα επτά χρόνια χωρίς παρουσία σε Final Four της ΕuroLeague, μίλησε ο GM της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τονίζοντας πως η EuroLeague είναι ο μεγάλος στόχος των Ισπανών.

Ο Ναβάρο αναφέρθηκε στις βοήθειες που έχει προφέρει ο Γκασόλ στην ομάδα, το κακό ξεκίνημα κόντρα στην Ζενίτ στα playoffs αλλά και την επιστροφή του στην ομάδα, αυτή τη φορά από ένα άλλο πόστο.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα. "Είναι μία δύσκολη περίοδος στη σεζόν και όλα κρίνονται τώρα. Η ομάδα με ξέρει και νομίζω ότι με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά. Τώρα δουλεύουμε για την ομάδα".

Για την άφιξη του Γκασόλ στην ομάδα, ο Ναβάρο είπε: "Ο Γκασόλ είναι ένας θρύλος του μπάσκετ και η παρουσία του Σάρας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ενασχοληθούμε με αυτό το πρότζεκτ. Μας ήθελαν και τους δύο εδώ. Είναι δύκολο για τον Γκασόλ, έπειτα από δύο χρόνια που έμεινε εκτός δράσης, να παίξει το καλύτερό του μπάσκετ. Αλλά δεν συνεισφέρει μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός. Είναι το τι προσφέρει στους παίκτες σε κάθε προπόνηση. Τώρα που σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό και δύναμη και σκέφτεται λιγότερο το πόδι του, θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο".

Για την σειρά των playoffs κόντρα στην Ζενίτ: "Δεν ξεκινήσαμε καλά στην έδρα μας. Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή και μία πολύ καλά προπονημένη ομάδα. Νομίζω είχαμε πολλή αυτοπεποίθηση στο πρώτο ματς. Εδώ στην Αγία Πετρούπολη, η ομάδα έχει κάνει το βήμα παραπάνω και ελπίζω την Παρασκευή να κλείσουμε τη σειρά. Ακόμα και αν αυτό δεν γίνει, θα έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στη Βαρκελώνη"

Ο Ναβάρο μίλησε ακόμα και για την απουσία επτά ετών από Final Four, που όπως είπε είναι πολύς καιρός: "Επτά χρόνια χωρίς Final Four; Είναι πολλά. Ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίζει τίτλους. Η EuroLeague είναι ο κύριός μας στόχος. Ένας από τους στόχους της ομάδας είναι να κερδίζει τίτλους όπως αυτός της EuroLeague".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ