Νάναλι: “Στο τρίτο δεκάλεπτο παλέψαμε σαν τρελοί”

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Νάναλι στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ απέναντι στην Μπανταλόνα στο Game 1 των προημιτελικών του BCL.
Η ΑΕΚ έκανε μία βασιλική εμφάνιση και ανατροπή απέναντι στη Μπανταλόνα και νίκη με 87-84 στη SUNEL Arena για το Game 1 των προημιτελικών του BCL.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ένας εκ των κορυφαίων της Ένωσης και σίγουρα κορυφαίος στην τέταρτη περίοδο, ο Τζέιμς Νάναλι δήλωσε πως η ομάδα του πάλεψε σαν τρελή, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, για να επιστρέψει στο παιχνίδι.
Έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, ενώ αναγνώρισε την ποιότητα της ισπανικής ομάδας.
Οι δηλώσεις του Τζέιμς Νάναλι
“Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα. Πολύ σεβασμό σε εκείνους, έπαιξαν εξαιρετικά. Έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ. Εμείς δεν μπήκαμε έτοιμοι και το εκμεταλλεύτηκαν.
Όμως στο τέλος της ημέρας, δώσαμε μάχη και το αναγνωρίζω σε όλους τους συμπαίκτες μου. Όλοι πίστεψαν και πάλεψαν για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.
Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα που ήταν στο παρκέ, πάλεψε σαν τρελή. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και μεγάλο σεβασμό στην Μπανταλόνα“.