ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ναν: "Πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε στο τέλος"

Ναν: "Πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε στο τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Κέντρικ Ναν εστίασε στα λάθη που κόστισαν στον Παναθηναϊκό AKTOR την ήττα από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι.

Ο Κέντρικ Ναν πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του, ως παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου. Δεν έφτανε όμως για να πάρει η ελληνική ομάδα το διπλό στη Stark Arena απέναντι στην Παρτίζαν.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο αριστερόχειρας γκαρντ μίλησε στους "Playmakers" της NOVA για τα λάθη που -κατά τον ίδιον- κόστισαν την ήττα στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με την Παρτίζαν: "Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Θεωρώ πως παίξαμε καλά, στην τελική ευθεία κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση, που μας κόστισαν. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Παρτίζαν, έβγαλε κάποιες μεγάλες φάσεις στο φινάλε. Παίξαμε για να κερδίσουμε. Στα τελευταία λεπτά κάναμε κάποια άσχημα λάθη, που τα πληρώσαμε".

Για το πότε θα δούμε τον αληθινό εαυτό του: "Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε ένα βήμα μπροστά. Σε κάθε αγώνα μαθαίνω για να μπορώ να είμαι καλύτερος την επόμενη φορά. Κοιτάζω μπροστά, για να βελτιωθούμε όλοι μαζί και να πάρουμε τη νίκη".

Για τη γεμάτη εμφάνιση που είχε, σε άμυνα και επίθεση: "Είμαι κοντρολαρισμένος, είμαι ένας παίκτης που κάνει πολλά, ό,τι χρειάζεται η ομάδα κάθε φορά. Κυρίως αμυντικά, αλλά κι επιθετικά. Να παλεύω στην άμυνα και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ