NBA

Νάγκετς: Πονάει στον καρπό ο Γιόκιτς, δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα επιστρέψει

Ο Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς
Ο Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς Ⓒ 2021 JACK DEMPSEY/ASSOCIATED PRESS

Ο Νίκολα Γιόκιτς πονάει στον δεξιό καρπό και απουσίασε από τον τελευταίο αγώνα των Νάγκετς με τους Μπουλς, με τον Μάικ Μαλόουν να εμφανίζεται αινιγματικός στις δηλώσεις του, αναφέροντας ότι ο Σέρβος ίσως γυρίσει σε μία εβδομάδα, ίσως και νωρίτερα.

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα των Νάγκετς από τους Μπουλς (108-114) λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό καρπό, με τον Μάικ Μαλόουν να απλώνει ένα μικρό... μυστήριο για το πότε θα έχει στην διάθεσή του ξανά τον Σέρβο.

Ο τεχνικός των Νάγκετς κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον σταρ της ομάδας του και η απάντηση που έδωσε δημιούργησε περισσότερες απορίες, αφού δεν ήταν ξεκάθαρος.

"Δεν νομίζω ότι θα είναι μακροχρόνια η απουσία του, αλλά την ίδια στιγμή δεν θέλω να τον ζορίσω και να τον βάλω να παίξει με ένα χέρι" δήλωσε αρχικά ο Μαλόουν, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Είναι άδικο αν του ζητήσουμε να παίξει τραυματίας. Όταν είναι έτοιμος, θα παίξει. Μπορεί αυτό να είναι κόντρα στο Φοίνιξ (σ.σ τα χαράματα της Κυριακής, 22 Νοεμβρίου, ώρα Ελλάδος) ή σε μία εβδομάδα. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα αυτή τη στιγμή".

Με τους Τζαμάλ Μάρεϊ (ρήξη χιαστού) και Μάικλ Πόρτερ (πρόβλημα στην μέση) να είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψουν, γίνεται σαφές ότι πιθανή μακροχόνια απουσία του Γιόκιτς θα αποδειχθεί καταστροφική για το Ντένβερ, που θα κληθεί να παραταχθεί χωρίς τους τρεις καλύτερους παίκτες του. Όπως και να έχει, σύντομα θα υπάρχουν απαντήσεις σχετικά με τον Σέρβο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ