NBA

Νάγκετς: Ανησυχία για Πόρτερ, ίσως χάσει την σεζόν λόγω προβλήματος στην μέση

Ο Μάικλ Πόρτερ των Νάγκετς
Ο Μάικλ Πόρτερ των Νάγκετς Ⓒ 2021 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Μάικλ Πόρτερ αντιμετωπίζει σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα στην μέση και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση και να χάσει την σεζόν.

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι οι Νάγκετς λόγω του Μάικλ Πόρτερ, αφού σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα η πολύπαθη μέση του συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και ενδεχομένως αυτός ο τραυματισμός να τον αφήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως αναφέρουν από τις ΗΠΑ, ο 23χρονος φόργουορντ έχει ένα σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά πιθανό να μπει στο χειρουργείο. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε λογικά θα τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, σε ένα ακόμα "χτύπημα" για το Ντένβερ, το οποίο δεν έχει στην διάθεσή του ούτε τον Τζαμάλ Μάρεϊ (ρήξη χιαστού), η επιστροφή του οποίου χρονολογείται την άνοιξη του 2022.

Η περίπτωση του Πόρτερ δεν είναι απλή. Ο λόγος είναι ότι έχει ήδη υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στην μέση, με την πρώτη να έρχεται στην μοναδική σεζόν του στο κολέγιο - με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στο NBA Draft στο Νο14 ενώ θεωρείτο Top-3 pick - και την δεύτερη στην ρούκι χρονιά του στο Ντένβερ (2018/19) την οποία και έχασε εξ ολοκλήρου.

Στην διετία που ακολούθησε του δεύτερου χειρουργείου του ωστόσο ο Πόρτερ έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας μάλιστα πέρυσι 19 πόντους και 7.3 ριμπάουντ μέσο όρο με 44.5% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής, επιδόσεις που έπεισαν τους Νάγκετς να του προσφέρουν το καλοκαίρι πενταετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 145 εκατ. δολαρίων (με ένα κομμάτι του συμβολαίου πάντως να είναι μη εγγυημένο). Φέτος ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Πόρτερ έμοιαζε με σκιά του εαυτού του, έχοντας μόλις 9.9 πόντους και 6.6 ριμπάουντ μέσο όρο με 20.8% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής. Στον αγώνα με τους Ρόκετς μάλιστα (νίκη με 95-94), στις 6 Νοεμβρίου, αποχώρησε έπειτα από 7 λεπτά συμμετοχής λόγω ενοχλήσεων στην μέση και έκτοτε παραμένει εκτός δράσης, σκορπώντας την ανησυχία στο Ντένβερ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ