ΙΚΑΡΟΣ

"Να δώσουμε έμφαση στην άμυνα μας"

"Να δώσουμε έμφαση στην άμυνα μας"
INTIME SPORTS

Σημαντικό παιχνίδι χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό ο κόουτς του Ικάρου (14/12, 16:00), Άρης Λυκογιάννης.

Ο τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

" Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο και τον ίδιο απολογισμό νικών ως τώρα στο πρωτάθλημα", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Θα πρέπει πρώτα απ' όλα να δώσουμε έμφαση στην άμυνα μας και μέσα από αυτή να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον αγώνα και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Έχουμε μια σημαντική απουσία του Νίκου (σ.σ. Παπανικολόπουλου), αλλά θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη, όπως και τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο διάστημα".

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Άσκα είπε: " Είναι το δεύτερο ματς τη φετινή σεζόν με τον Ηλυσιακό, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε δώσει για το Κύπελλο. Αλλάξανε πολλά πρόσωπα στην ομάδα μας από τότε και στον αγώνα του Σαββάτου θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο κόουτς μας έχει τονίσει ότι τα πάντα θα ξεκινήσουν από την άμυνα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ