Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μύκονος: "Το καλύτερο λεπτό μας, τα τρίποντα του 15χρονου Παναγιώτη Δαχτυλίδη"

Μύκονος: "Το καλύτερο λεπτό μας, τα τρίποντα του 15χρονου Παναγιώτη Δαχτυλίδη"

Ο 15χρονος Παναγιώτης Δαχτυλίδης έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα της Μυκόνου, που έδειξε με ένα υπέροχο tweet το νόημα που έχει ο αθλητισμός στο νησί των Κυκλάδων.

Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο για τον αθλητισμό. Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού σόκαρε την κοινή γνώμη, τα συναισθήματα δεν έχουν υποχωρήσει, όμως υπάρχουν και κάποιες μικρές ιστορίες που βοηθούν για να επιστρέψει το χαμόγελο στην καθημερινότητά μας. Μία από αυτές αφορά τον 15χρονο Παναγιώτη Δαχτυλίδη, ο οποίος έπαιξε την Κυριακή (6/2) για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μυκόνου με το Πέρα.

Ο Δαχτυλίδης πάτησε παρκέ προς τα τέλη του αγώνα, σκόραρε 2/2 τρίποντα και γνώρισε την αποθέωση, με την ομάδα να γράφει στον λογαριασμό της στο Twitter: "Γιατί παίζουμε μπάσκετ, αν δεν είναι για τις μικρές ιστορίες; Σε ηλικία 15 ετών, ο νεαρός Παναγιώτης βρέθηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα, πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία. Μπήκε στο 39' και σημείωσε δύο σερί τρίποντα. Για εμάς, το καλύτερο λεπτό της ομάδας φέτος".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ