EUROCUP

MVP των προημιτελικών του EuroCup ο Τι Τζέι Σορτς, ο θαυματουργός κοντός της Παρί που στοχεύει στη EuroLeague

MVP των προημιτελικών του EuroCup ο Τι Τζέι Σορτς, ο θαυματουργός κοντός της Παρί που στοχεύει στη EuroLeague
FIBA BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Σε απίθανη κατάσταση ο Τι Τζέι Σορτς, κατέκτησε το βραβείο του MVP των προημιτελικών του EuroCup και πηγαίνει ολοταχώς προς τη EuroLeague.

Έπαιξε στη Ρίγα, έπαιξε στο Αμβούργο, συνέχισε στην Κράιλσχαϊμ, κατέκτησε το Basketball Champions League 2023 με τη Βόννη και φέτος βρίσκεται ήδη στους τελικούς του EuroCup. Ο Τι Τζέι Σορτς είναι στα 26 του χρόνια ένα από τα πιο καυτά ονόματα έξω από τη EuroLeague, θέλει να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης και θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει αυτό το δικαίωμα καθώς οδήγησε την Παρί στη σειρά με την Μπουργκ που δίνει το εισιτήριο για τη "μεγάλη διοργάνωση".

Ο Σορτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των προημιτελικών, καθώς στο σκούπισμα των Λόντον Λάιονς είχε 22 πόντους ανά αγώνα, έξι ασίστ και τέσσερα κλεψίματα. Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που αναδείχθηκε φέτος MVP. Σε 21 αγώνες στη διοργάνωση μετράει 18 πόντους (56% στο δίποντο, 28% στο τρίποντο, 75% στις βολές), 3.3 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 23.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 25:53, όλα αυτά με ύψος 1μ.75 και βάρος που δεν ξεπερνάει τα 73-74 κιλά.

TAGS EUROCUP EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ