MUNDOBASKET 2023

MundobBasket 2023, Σερβία: Με Freed from Desire πανηγύρισαν στο πούλμαν οι παίκτες του Πέσιτς

MundobBasket 2023, Σερβία: Με Freed from Desire πανηγύρισαν στο πούλμαν οι παίκτες του Πέσιτς
PRINTSCREEN

Οι παίκτες της Σερβίας έβαλαν στο τέρμα το τραγούδι "Freed from Desire" και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την σπουδαία νίκη τους επί του Καναδά και την πρόκριση στον τελικό του MundoBasket 2023.

Τρέλα επικρατεί στο στρατόπεδο της Σερβίας, μετά την σεμιναριακή νίκη που πέτυχε η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς κόντρα στον Καναδά. Νίκη που της έδωσε την πρόκριση στον τελικό του MundoBasket 2023.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Φεύγοντας από τη MOA Arena για να πάνε στο ξενοδοχείο που διαμένουν, οι Σέρβοι διεθνείς πανηγύρισαν με το τραγούδι Freed from Desire μέσα στο λεωφορείο.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε το 1996, όμως έχει επανέλθει στο προσκήνιο και έχει γίνει το απόλυτο χιτ των τελευταίων μηνών. Στη χώρα μας, δε, το έχουν "υιοθετήσει" οι οπαδοί της ΑΕΚ για να φτιάξουν το δικό τους σύνθημα.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ