ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023, Τόμπι: "Έμοιαζε σαν να μην μας άφηναν να παίξουμε με την ίδια σκληράδα με τον Καναδά"

MundoBasket 2023, Τόμπι: "Έμοιαζε σαν να μην μας άφηναν να παίξουμε με την ίδια σκληράδα με τον Καναδά"
FIBA.BASKETBALL

Την αίσθηση πως οι διαιτητές δεν άφησαν τη Σλοβενία να παίξει με σκληράδα, όπως άφησαν τον Καναδά, αποκόμισε ο Μάικ Τόμπι.

Αιχμές για διαφορετική διαιτητική αντιμετώπιση της Σλοβενίας σε σχέση με τον Καναδά άφησε ο Μάικ Τόμπι, μετά την ήττα της ομάδας του Σέκουλιτς από εκείνη του Φερνάντεθ στα προημιτελικά του MundoBasket 2023.

"Ήταν ένα πολύ physical παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με σκληράδα, αλλά δεν καταφέραμε να ματσάρουμε το physicality τους. Δεν ξέρω. Δεν ήταν από τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Θα μείνει ως κακή ανάμνηση. Ταυτόχρονα όμως νομίζω πως θα μάθουμε από αυτό. Δεν ξέρω. Δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτό το ματς.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι, ξέραμε ότι θα παίξουν έτσι. Δεν είναι κακό. Είναι ένα παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μας ενοχλεί το physicality, αλλά έμοιαζε σαν να μην μας άφηναν να παίξουμε με την ίδια σκληράδα", είπε ενδεικτικά ο νατουραλιζέ ψηλός της Σλοβενίας.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ