MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Το ρόστερ του Καναδά

Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ FIBA

Ο Καναδάς ανακοίνωσε την 12αδα του για το Mundobasket 2023, με τα ονόματα των NBAερς Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Αρ Τζέι Μπάρετ και Κέλι Ολίνικ να ξεχωρίζουν.

Ο Καναδάς έκλεισε το ρόστερ του για το MundoBasket 2023, με τους Κένι Τσέρι και Τόμας Σκραμπ να είναι οι δύο τελευταίοι παίκτες που κόπηκαν για να διαμορφωθεί η τελική 12αδα.

Τα ονόματα των Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Αρ Τζέι Μπάρετ και Κέλι Ολίνικ ξεχωρίζουν στον Καναδά, που έχει συνολικά 7 NBAερς στην 12αδα του.

Αναλυτικά η 12αδα του Καναδά: Τρε Μπελ-Χέινς, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Λου Ντορτ, Νικέιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ, Ντουάιτ Πάουελ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Ζαλ Έντι, Κάιλ Αλεξάντερ, Μέλβιν Ετζίμ, Φίλιπ Σκραμπ, Ντίλον Μπρουκς, Κέλι Ολίνικ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καναδάς έχει κληρωθεί στον 8ο όμιλο, μαζί με την Γαλλία, την Λετονία και τον Λίβανο.

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ