MUNDOBASKET 2023

Mundobasket 2023: Οι κλήσεις του Ποτσέκο για την Ιταλία

Ο Λουίτζι Ντατόμε
Ο Λουίτζι Ντατόμε FIBA

Την προεπιλογή της για το Mundobasket 2023 ανακοίνωσε η Ιταλία, με το όνομα που ξεχωρίζει να είναι αναμφίβολα εκείνο του Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος θα φορέσει για τελευταία φορά το εθνόσημο της χώρας του και θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η Ιταλία ανκοίνωσε την προεπιλογή της για το Mundobasket 2023, με τον Λουίτζι Ντατόμε να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή, καθώς θα αγωνιστεί για τελευταία φορά πριν αποσυρθεί από τα παρκέ.

Θυμίζουμε, πως ο Ντατόμε έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, η οποία θα πάρει σάρκα και οστά με την ολοκλήρωση του μεγάλου μπασκετικού ραντεβού του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Τζιανμάρκο Ποτσέκο για τους Ιταλούς: Καρούζο, Ντατόμε, Ντιούφ, Φοντέκιο, Μάνιον, Μέλι, Παγιόλα, Πολονάρα, Πρόσιντα, Ρίτσι, Σεβερίνι, Σπανιόλο, Σπίσου, Τονούτ, Βισκόντι, Βολντετενσάε.

Η Ιταλία έχει κληρωθεί στο Group A, μαζί με Ανγκόλα, Δομινικανή Δημοκρατία και Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023, το οποίο κάνει τζάμπολ στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 10 Σεπτεμβρίου.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ