MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Σπουδαία συμφωνία, όλοι οι αγώνες θα προβληθούν από το ESPN

MundoBasket 2023: Σπουδαία συμφωνία, όλοι οι αγώνες θα προβληθούν από το ESPN
EUROKINISSI

Η FIBA ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με το ESPN και όλοι οι αγώνες του MundoBasket 2023 θα προβληθούν από το γνωστό αμερικανικό δίκτυο.

Ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση έγινε από την FIBA στην προσπάθεια προώθησης του MundoBasket 2023, που θα φιλοξενηθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία (25/8-10/9).

Όπως γνωστοποίησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία, συμφώνησε με το αμερικανικό δίκτυο ESPN, το οποίο θα δείξει και τους 92 αγώνες της διοργάνωσης στην πλατφόρμα του. Συγκεκριμένα, έξι αγώνες θα προβληθούν αποκλειστικά από το ESPN 2 (συμπεριλαμβανομένου αυτού της Εθνικής μας ομάδας με τις ΗΠΑ στην φάση των ομίλων) και οι άλλοι 86 από το ESPN+.

Με βάση την ενημέρωση της FIBA μάλιστα, έπειτα από απαίτηση του αμερικανικού δικτύου, θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό, unilateral feed, αποκλειστικά για το ΕSPN, στο οποίο θα φιλοξενούνται σχόλια σχολιαστών και ειδικών, με περιεχόμενο που θα έχει αποκλειστικά αμερικάνικο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα, τα τηλεοπτικά δικαιώματα για όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα έχει η NOVA, ενώ η ΕΡΤ θα μεταδώσει τηλεοπτικά όλους τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών και συνολικά 22 παιχνίδια.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ