MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Πού και πότε θα δείτε τον τελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Σερβία

MundoBasket 2023: Πού και πότε θα δείτε τον τελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Σερβία
AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Το MundoBasket 2023 θα κορυφωθεί το απόγευμα της Κυριακής. Πού και πότε θα δείτε τον σπουδαίο τελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Σερβία, αλλά και τη μάχη ΗΠΑ - Καναδά για μια θέση στο βάθρο.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του MundoBasket 2023 έφτασε. Η Σερβία του Σβέτισλαβ Πέσιτς, του Μπόγκνταν Μπογκτάνοβιτς και του Νίκολα Μιλουτίνοβ θα παλέψει με τη Γερμανία του Γκόρντον Χέρμπερτ, του Ντένις Σρούντερ και των αδελφών Βάγκνερ για το χρυσό μετάλλιο και το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Το τζάμπολ του σπουδαίου αυτού ευρωπαϊκού τελικού είναι προγραμματισμένο για τις 15:40. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERT1 και από το Novasports Start, ενώ θα καλυφθεί LIVE και από το MatchCenter του SPORT24.

Νωρίτερα, ΗΠΑ και Καναδάς θα μονομαχήσουν το χάλκινο μετάλλιο (11:30, ΕΡΤ1, Novasports Start και LIVE από το SPORT24) και αναγκαστικά μία εξ'αυτών θα γυρίσει σπίτι με άδεια χέρια.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 MEDIA ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ