MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Πέσιτς ενόψει Λιθουανίας: "Δεν είδαμε το ματς με την Εθνική ΗΠΑ επειδή βλέπαμε άλλα παιχνίδια, μπράβο τους όμως"

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς FIBA.BASKETBALL

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν απολύτως ειλικρινής ενόψει του αγώνα της Σερβίας με την Λιθουανία για τα προημιτελικά του MundoBasket, λέγοντας ότι δεν παρακολούθησε την νίκη των Λιθουανών επί των ΗΠΑ και έβλεπε άλλα παιχνίδια, δίνοντας πάντως συγχαρητήρια στους αντιπάλους του.

Η Σερβία ετοιμάζεται για τον αυριανό (5/9) προημιτελικό του MundoBasket με την Λιθουανία (11:45, ΕΡΤ1/Novasports Start και LIVE από το SPORT24). Όλος ο μπασκετικός κόσμος ασχολείται με την νίκη των Λιθουανών επί της Εθνικής ΗΠΑ. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ωστόσο δεν παρακολούθησε καν τον αγώνα.

Ο τεχνικός των "Ορλόβι" υποστήριξε ότι δεν τον απασχολεί το συγκεκριμένο παιχνίδι. "Το γεγονός ότι έπαιξαν με τις ΗΠΑ δεν είναι τόσο σημαντικό για εμάς" δήλωσε αρχικά ο Πέσιτς, για να προσθέσει: "Δεν παρακολουθήσαμε καν το παιχνίδι, είδαμε άλλα παιχνίδια ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο αγώνας με τις ΗΠΑ έδειξε απλώς ότι η Λιθουανία είναι μία καλή ομάδα, η οποία έχει νικήσει όλους τους αγώνες της μέχρι στιγμής, παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ. Θα είναι ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι, όπου θα απαιτείται μέγιστη συγκέντρωση".

Κλείνοντας, ο βετεράνος τεχνικός συνεχάρη τους Λιθουανούς, αλλά αρνήθηκε να χαρακτηρίσει ως έκπληξη την νίκη τους: "Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εδώ. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις σε τέτοια τουρνουά. Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία για την Λιθουανία. Συγχαρητήρια, μεγάλη νίκη. Αλλά σε τουρνουά όπως αυτό, όλα είναι πιθανά".

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ