MUNDOBASKET 2023

Mundobasket 2023, Παπανικολάου: "Ξέρουμε ποιοι είμαστε, θα πάμε να παλέψουμε με τη Λιθουανία"

Mundobasket 2023, Παπανικολάου: "Ξέρουμε ποιοι είμαστε, θα πάμε να παλέψουμε με τη Λιθουανία"
FIBA.BASKETBALL

Ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου, δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας ότι η Ελλάδα θα πάει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό κόντρα στη Λιθουανία για να συνεχίσει το ταξίδι της στο Mundobasket 2023.

Η Εθνική μας νίκησε τη Νέα Ζηλανδία 83-74 και προκρίθηκε στους "16" του Mundobasket 2023. Ο αρχηγός της επίσημης αγαπημένης, Κώστας Παπανικολάου, αποθέωσε τους συμπαίκτες του για τον τρόπο που μπήκαν στο δεύτερο μέρος, ενώ τόνισε ότι θα πάει να παλέψει κόντρα στη Λιθουανία για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στην ΕΡΤ: "Το πιο σημαντικό είναι πως μπήκαμε στο ημίχρονο καθαρίσαμε το μυαλό μας και πως να προσεγίσουμε το παιχνίδι. Βγάλαμε αυταπάρνηση. Όλοι έδωσαν ενέργεια. Το εύκολο είναι να δείχνουμε το λάθος σε κάποιον, το δύσκολο να τον υποστηρίζουμε".

Για το παιχνίδι με τη Λιθουανία που ακολουθεί την Παρασκευή: "Δεν βάζουμε ταμπέλες, ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα πάμε να παλέψουμε. Προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα σου που είναι ένα βάρος αυτό. Είναι 40 λεπτά αγώνα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό".

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ