MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Οι Χουέρτας και Καμπόκλο ξεχωρίζουν στις κλήσεις της Εθνικής Βραζιλίας

MundoBasket 2023: Οι Χουέρτας και Καμπόκλο ξεχωρίζουν στις κλήσεις της Εθνικής Βραζιλίας
FIBA

Με Μαρσελίνιο Χουέρτας, Βίτορ Μπενίτε, Μπρούνο Καμπόκλο, Γιάγκο ντος Σάντος, Ραούλ Νέτο οι κλήσεις της Εθνικής Βραζιλίας για την προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η προετοιμασία της Εθνικής Βραζιλίας για το MundoBasket 2023 θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου, στο Σάο Πάολο. Εκεί θα δώσουν το παρών 16 παίκτες, οι οποίοι θα παλέψουν για μια θέση στην τελική δωδεκάδα του Γκουστάβο Ντε Κόντι για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία από τις 25 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι πολύπειροι Μαρσελίνιο Χουέρτας, Βίτορ Μπενίτε, ο NBAερ Ραούλ Νέτο και οι Μπρούνο Καμπόκλο, Γιάγκο ντος Σάντος που οδήγησαν την Ουλμ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Γερμανίας είναι αυτοί που ξεχωρίζουν σε πρώτη φάση.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν: Μαρσελίνιο Χουέρτας, Γιάγκο ντος Σάντος, Ραούλ Νέτο, Τζορτζ Ντε Πάουλα, Βίτορ Μπενίτε, Γκιγέρμε Σάντος, Λεονάρντο Μεϊντί, Ντίντι Λουζάντα, Ρέιναν Καμίλο, Γκάμπριελ Ζάου, Λούκας Ντίας, Μπρούνο Καμπόκλο, Τιμ Σοάρες, Μάρσιο Σάντος, Φελίπε ντος Άντζος και Κριστιάνο Φελίσιο.

Η Βραζιλία έχει κληρωθεί στον 7ο όμιλο μαζί με την κάτοχο του τίτλου και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, το Ιράν και την Ακτή Ελεφαντοστού και θα δώσει τα πρώτα της παιχνίδια στην Τζακάρτα.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ