MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Ο Λούκα Ντόντσιτς θα παράγει ένα real-time μίνι ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σλοβενίας

MundoBasket 2023: Ο Λούκα Ντόντσιτς θα παράγει ένα real-time μίνι ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σλοβενίας
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής του Λούκα Ντόντσιτς 77Χ, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Andy Madeleine, θα καταγράψουν βήμα-βήμα την πορεία της Εθνικής Σλοβενίας στο MundoBasket 2023, κατόπιν πρωτοβουλίας του ίδιου του σταρ των Ντάλας Μάβερικς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του στη χώρα του. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς ετοιμάζεται να σηκώσει στις πλάτες του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο MundoBasket 2023. Αυτό το διάστημα μάλιστα, ο Ντόντσιτς θα παράγει ένα real-time μίνι ντοκιμαντέρ, το οποίο θα ονομάζεται “Everything It Takes”, στο οποίο θα καταγράφει βήμα βήμα την πορεία της Σλοβενίας.

Αποκαλύπτοντας τα πλάνα του στο Variety ο Λούκα Ντόντσιτς ανέφερε: "Είμαι περήφανος που θα μοιραστώ την ιστορία της εθνικής μου ομάδας, ειδικά των συμπαικτών μου και θα ρίξω φως στο σλοβένικο μπάσκετ και θα δείξω τι σημαίνει για μένα. Είναι κάτι περισσότερο από αυτό που κάνουμε στο γήπεδο. Αφορά την αδελφότητα, την καρδιά της ομάδας μας, το πάθος των φιλάθλων μας και την αγάπη για τη χώρα μας".

Το “Everything It Takes” θα είναι μάλιστα το πρώτο έργο της νεοσύστατης εταιρείας παραγωγής του Ντόντσιτς, της 77Χ και το περιεχόμενο του θα απευθήνεται κυρίως σε χρήστες κινητών τηλεφώνων και θα είναι ιδανικό για πλατφόρμες όπως το TikTok, το YouTube Shorts και τα Instagram Reels.

Η 77X έχει συνεργαστεί με το Even/Odd, την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Σλοβενίας, η οποία παρείχε πληροφορίες και τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας της Σλοβενίας, και τη σλοβενική εταιρεία παραγωγής Entity Films. Η σκηνοθεσία της σειράς ντοκιμαντέρ θα γίνει από τον Andy Madeleine.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ