ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

MundoBasket 2023: Ο Λούκα Ντόντσιτς πέρασε τρέχοντας από τη μεικτή ζώνη μετά την ήττα της Σλοβενίας από τον Καναδά

MundoBasket 2023: Ο Λούκα Ντόντσιτς πέρασε τρέχοντας από τη μεικτή ζώνη μετά την ήττα της Σλοβενίας από τον Καναδά
FIBA.BASKETBALL

Ο Λούκα Ντόντσιτς πέρασε τρέχοντας από τη μεικτή ζώνη μετά την ήττα της Σλοβενίας από τον Καναδά στα προημιτελικά του MundoBasket 2023.

Απογοητευμένος με την ήττα της Σλοβενίας από τον Καναδά, νευριασμένος με τους διαιτητές και την αποβολή του 6'30" πριν το τέλος του αγώνα, ο Λούκα Ντόντσιτς δεν είχε καμία όρεξη να σταματήσει και να κάνει δηλώσεις στη μεικτή ζώνη.

Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, που λόγω της αποβολής του, πέρασε τα τελευταία λεπτά του ματς με τον Καναδά στα αποδυτήρια της Mall of Asia Arena, μετά την κόρνα της λήξης ξαναβγήκε στο παρκέ για να χαιρετήσει τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες. Για να επιστρέψει στα αποδυτήρια, έπρεπε να περάσει μπροστά από δεκάδες δημοσιογράφους, όμως εκείνος είχε γοργό βήμα και δεν γύρισε καν να τους κοιτάξει.

Αργότερα βέβαια βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ