MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Ο Λορέντζο Μπράουν ανακοίνωσε ότι θα απουσιάσει από την Εθνική Ισπανίας λόγω τραυματισμού

Ο Λορέντζο Μπράουν πανηγυρίζει
Ο Λορέντζο Μπράουν πανηγυρίζει FIBA

Ο Λορέντζο Μπράουν γνωστοποίησε αυτό που είχε ήδη διαρρεύσει: δεν θα ενισχύσει την Ισπανία στο MundoBasket 2023. Το μήνυμα του γκαρντ της Μακάμπι στα social media.

Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν θα πορευτεί η Ισπανία το φετινό καλοκαίρι, στο MundoBasket 2023. Ο -κατά πολλούς- κορυφαίος παίκτης της "ρόχα" στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου στο EuroBasket 2022, πριν από μερικούς μήνες, γνωστοποίησε μέσω των social media την απουσία του.

Κάτι που βέβαια είχε διαρρεύσει εδώ κι αρκετό καιρό. Στο μήνυμα που μοιράστηκε, ο Λορέντζο Μπράουν αναφέρει μεταξύ άλλων πως "δυστυχώς δεν θα είμαι σε θέση να συμμετάσχω μαζί με τ' αδέλφια μου από την Εθνική Ισπανίας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο" για να προσθέσει:

"Στην περσινή πορεία προς το χρυσό μετάλλιο, υπέστην έναν τραυματισμό που δεν άφησα ποτέ να αναρρώσει, δεδομένου πως αμέσως ξεκίνησε η σεζόν στην EuroLeague. Συναντήθηκα με τρεις διαφορετικούς ειδικούς γιατρούς, οι οποίοι μου είπαν πως η συνεχιζόμενη ξεκούραση και η θεραπεία είναι ο μόνος τρόπος για να γυρίσω στο 100% την επόμενη σεζόν".

Κάπως έτσι, ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα πρέπει είτε να βρει μια άλλη λύση από την αγορά των νατουραλιζέ είτε να πορευτεί με αμιγώς ισπανικό στοιχείο στη δωδεκάδα που θα παρουσιάσει στο MundoBasket 2023 σε περίπου ενάμιση μήνα από τώρα.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ