MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Ο Λεσόρ δεν θα βοηθήσει τη Γαλλία στο υπόλοιπο τουρνουά, εκτός Φαλ - Γκομπέρ για το ματς με τον Λίβανο

MundoBasket 2023: Ο Λεσόρ δεν θα βοηθήσει τη Γαλλία στο υπόλοιπο τουρνουά, εκτός Φαλ - Γκομπέρ για το ματς με τον Λίβανο
FIBA.BASKETBALL

Ο Ματίας Λεσόρ έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το MundoBasket 2023, όμως δεν θα ρισκάρει έναν σοβαρό τραυματισμό για να παίξει στους αγώνες κατάταξης 17-32, αφού η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο αποκλεισμός της Γαλλίας από την επόμενη φάση του MundoBasket 2023, φέρνει τον Ματίας Λεσόρ εκτός από το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βενσάν Κολέ θα παίξει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17-32, χωρίς να έχει άγχος, αφού ως οικοδέσποινα έχει εξασφαλισμένη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να ζοριστεί σε αυτά τα ματς ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το Παγκόσμιο.

Παράλληλα, στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, αυτό απέναντι στον αδύναμο Λίβανο (12:45, NOVASPORTS 5 και LIVE από το SPORT24), δεν θα αγωνιστούν οι Ρούντι Γκομπέρ και Μουσταφά Φαλ, οπότε οι Μπλε θα παίξουν ουσιαστικά χωρίς σέντερ.

Ο ψηλός των Γουλβς έχει ένα θέμα στο αστράγαλο, ενώ ο ψηλός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από πονόδοντο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Γάλλων.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ