ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Mundobasket 2023: Ο Κρόος είχε προβλέψει τον θρίαμβο της Γερμανίας και έβγαλε το καπέλο στον Σρούντερ στο φινάλε

Ο Τόνι Κρόος με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga απέναντι στην Αλμερία | 29 Απριλίου 2023
Ο Τόνι Κρόος με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga απέναντι στην Αλμερία | 29 Απριλίου 2023 @2023 PABLO GARCIA/AP IMAGES

Ο Τόνι Κρόος είχε παροτρύνει το γερμανικό κοινό να παρακολουθήσει από τις τηλεοράσεις τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και το φινάλε τον βρήκε δικαιωμένο, με τον μέσο της Ρεάλ να αποθεώνει τον MVP του τουρνουά, Ντένις Σρούντερ.

Η εθνική Γερμανίας στο ποδόσφαιρο γνώρισε μία βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία το βράδυ του Σαββάτου (09/09) η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στον πάγκο ο Χάνσι Φλικ, ωστόσο μία ημέρα αργότερα το γερμανικό έθνος πήρε τα πάνω του μέσω του Mundobasket 2023.

Και αυτό γιατί η ομάδα μπάσκετ της χώρας επιβλήθηκε με 83-77 της Σερβίας και αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της (30 χρόνια μάλιστα μετά από τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης), με τον Τόνι Κρόος να έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος.

"Ανθρωποι. Υπάρχει ακόμα λόγος να είστε χαρούμενοι. Η Γερμανία γίνεται σήμερα παγκόσμια πρωταθλήτρια!!! Μπείτε όλοι στις συσκευές σας από τις 2:40 μ.μ. και υποστηρίξτε αυτήν την ομάδα!", ήταν το... προφητικό μήνυμά του μέσω Twitter, με τον μέσο της Ρεάλ να δικαιώνεται λίγες ημέρες αργότερα και να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του με νέα διαδικτυακά ποσταρίσματα:

"Θεέ μου. Είναι τρελό! Τόσο υπερήφανος! Ο Ντένις (σ.σ. Σρούντερ) είναι ο αθλητής της χρονιάς. Δεν υπάρχει συζήτηση", έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος.

Δείτε την Game Night:

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ