MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Ντόντσιτς για τον συναγερμό: "Είδα απλώς ότι έρχεται πύραυλος, οπότε φοβήθηκα λίγο"

MundoBasket 2023, Ντόντσιτς για τον συναγερμό: "Είδα απλώς ότι έρχεται πύραυλος, οπότε φοβήθηκα λίγο"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Λούκα Ντόντσιτς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον συναγερμό που σήμανε στην Οκινάουα υπό την απειλή πυραύλου από την Βόρια Κορέα και παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε.

Οι αποστολές των 8 ομάδων που βρίσκονται στην Οκινάουα για το MundoBasket 2023 είχαν άστατο ύπνο λόγω του συναγερμού στις 4 το πρωί εξαιτίας της εκτόξευσης πυραύλου από την Βόρεια Κορέα στην προσπάθεια να μπει σε τροχιά στρατιωτικός δορυφόρος. Και ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έκρυψε την ανησυχία του.

Κατά την σημερινή (24/8) συνέντευξη Τύπου της Σλοβενίας , ο σταρ των Μάβερικς αναφέρθηκε στο θέμα και αρχικά παραδέχθηκε ότι... δεν κοιμήθηκε/ "Όλα είναι καλά, εκτός από το γεγονός ότι δεν κοιμήθηκα πολύ χθες λόγω του συναγερμού" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σλοβένος, για να προσθέσει:

"Ο συναγερμός ήταν κάτι τρελό. Είδα απλώς ότι έρχεται πύραυλος, οπότε φοβήθηκα λίγο".

Για την ιστορία, οι 8 αποστολές που βρίσκονται στην Ιαπωνία είναι αυτές της Γερμανίας, της Φινλανδίας, της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας (που συνθέτουν τον 5ο όμιλο) και της Σλοβενίας, του Πράσινου Ακρωτηριού, της Γεωργίας και της Βενεζουέλας (που συνθέτουν τον 6ο όμιλο).

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ