MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Μία ατάκα του GM του Καναδά έβαλε φωτιά στα σενάρια για τη συμμετοχή του Τζαμάλ Μάρι στη διοργάνωση

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ
Ο Τζαμάλ Μάρεϊ AP PHOTO / JACK DEMPSEY

Ο Τζαμάλ Μάρι έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση του Καναδά εν όψει του MundoBasket 2023, δίχως όμως αυτό να συνεπάγεται με βεβαιότητα τη δική του συμμετοχή στη διοργάνωση.

Ο Τζαμάλ Μάρι και ο Σάι Γκίλτζιους - Αλεξάντερ είναι, αν μη τι άλλο, τα πιο λαμπερά ονόματα του Καναδά το φετινό καλοκαίρι. Οι δύο σούπερ σταρ του ΝΒΑ μπήκαν με το "καλημέρα" στην προετοιμασία της χώρας τους, η οποία θα διεκδικήσει τη διάκριση και -γιατί όχι;- ένα μετάλλιο στις Φιλιππίνες, σε ένα μήνα.

Σε ό,τι αφορά στον γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς πάντως, μια δήλωση του GM του Καναδά έβαλε φωτιά στα σενάρια περί... απουσίας, εν τέλει, από το MundoBasket 2023. Ο Ρόουαν Μπάρετ (σ.σ. για όσους τον θυμούνται έπαιξε στην Ελλάδα με τη Δάφνη το 2001, είναι ο πατέρας του Αρ Τζέι Μπάρετ των Νιου Γιορκ Νικς) εξήγησε στους δημοσιογράφους πως "προέρχεται από μια πολύ μεγάλη σεζόν, που ακολούθησε έναν σοβαρό τραυματισμό. Θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι μαζί του, να τον φροντίσουμε και να τον κάνουμε να δουλέψει καλά με το επιτελείο μας. Μαζί θα πάρουν την καλύτερη απόφαση. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν καλά".

Αν κι ο παράγοντας του Καναδά απέφυγε να πει περισσότερα, ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε στο θέμα έδωσε ήδη το έναυσμα για σενάρια και θεωρίες γύρω από τον Τζαμάλ Μάρι.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ