MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Λιθουανία - Σερβία: Ο Μπογκντάνοβιτς σκόραρε από την κορυφή και έκανε το "too small" στον Γιοκουμπάιτις

MundoBasket 2023, Λιθουανία - Σερβία: Ο Μπογκντάνοβιτς σκόραρε από την κορυφή και έκανε το "too small" στον Γιοκουμπάιτις
PRINTSCREEN

Ο καυτός Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έβαλε 18 πόντους στο πρώτο μέρος του αγώνα της Σερβίας με τη Λιθουανία και έδειξε το "too small" στον Ρόκας Γιοκουμπάιτις μετά από τρίποντο από την κορυφή της ρακέτας.

Σε σεληνιασμένη κατάσταση ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο πρώτο μέρος του αγώνα ανάμεσα στη Λιθουανία και τη Σερβία για τα προημιτελικά του MundoBasket 2023.

Ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς έβαλε τους 18 από τους 49 πόντους της ομάδας του σε αυτό το διάστημα, χάρη σε 6/7 δίποντα και 2/3 τρίποντα. Ένα από τα δύο εύστοχα μακρινά σουτ του Σέρβου σταρ ήρθε από την κορυφή της ρακέτας, περίπου 3'30" πριν από την ανάπαυλα. Ο Μπογκντάνοβιτς δεν είχε κανένα πρόβλημα με το μαρκάρισμα του Ρόκας Γιοκουμπάτις και μόλις έβαλε το σουτ έκανε το περιβόητο πλέον "too small".

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ