MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Λιθουανία: Ο αγώνας με τη Σερβία προβλήθηκε στα λιθουανικά σχολεία

MundoBasket 2023, Λιθουανία: Ο αγώνας με τη Σερβία προβλήθηκε στα λιθουανικά σχολεία
AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Όσο η Λιθουανία αγωνιζόταν κόντρα στη Σερβία για τα προημιτελικά του MundoBasket 2023, τα σχολεία της χώρας είχαν σταματήσει το μάθημα και προκειμένου μαθητές και δάσκαλοι να δουν μαζί την προσπάθεια της ομάδας του Μακσβίτις.

Το μπάσκετ στη Λιθουανία λατρεύεται σαν θρησκεία. Κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την Τρίτη (5/9) για να καταλάβει τι εννοούμε.

Φωτογραφίες που δείχνουν τα σχολεία της χώρας να έχουν διακόψει τα μαθήματα, να έχουν κατεβάσει τις οθόνες και να δείχνουν στους μικρούς μαθητές και στις μικρές μαθήτριες τον αγώνα της Λιθουανίας με τη Σερβία για τα προημιτελικά του MundoBasket 2023.

Κι αν αυτός ο αγώνας δεν είχε ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του Κάζις Μακσβίτις, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως τα παιδιά θα σταματήσουν να αγαπάνε την πορτοκαλί θεά και την ομάδα της πατρίδας τους.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ