MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Καναδάς - Σλοβενία: Έξαλλος ο Ντόντσιτς με τους διαιτητές, γύρισε γεμάτος παράπονα προς τους επίσημους

MundoBasket 2023, Καναδάς - Σλοβενία: Έξαλλος ο Ντόντσιτς με τους διαιτητές, γύρισε γεμάτος παράπονα προς τους επίσημους
FIBA.BASKETBALL

Ο Λούκα Ντόντσιτς γύρισε πολλές φορές προς την πλευρά των επισήμων στη MOA Arena, γεμάτος παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις στον προημιτελικό του MundoBasket 2023 ανάμεσα στη Σλοβενία και τον Καναδά.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους διαιτητές του προημιτελικού του MundoBasket 2023 ανάμεσα στον Καναδά και τη Σλοβενία ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς εξερράγη, δε, μετά την τεχνική ποινή που δέχτηκε στα μέσα της δεύτερης περιόδου, γυρνώντας αρκετές φορές προς τους επισήμους γεμάτος παράπονα. Ο Ντόντσιτς φάνηκε να δείχνει τη διαιτητική τριάδα στον γενικό γραμματέα της FIBA και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στα VIP της MOA Arena λέγοντας κάτι σαν "τους βλέπετε;".

Αργότερα, ο Σλοβένος γκαρντ γύρισε προς τον προπονητή του, Αλεξάντερ Σέκουλιτς, προσπαθώντας να του πει να διαμαρτύρεται πιο έντονα προς τους διαιτητές για τα (μη) σφυρίγματά τους.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ