MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Ιταλία - Σλοβενία: Ο Ντόντσιτς πέρασε πάσα κάτω από τα πόδια του Ρίτσι και ο Ντίμετς σκόραρε

MundoBasket 2023, Ιταλία - Σλοβενία: Ο Ντόντσιτς πέρασε πάσα κάτω από τα πόδια του Ρίτσι και ο Ντίμετς σκόραρε
PRINTSCREEN

Μία μαγική πάσα έβγαλε ο Λούκα Ντόντσιτς, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Τζαμπάολο Ρίτσι και βγάζοντας ελεύθερο στην ρακέτα τον Ζίγκα Ντίμετς.

Μπορεί η Σλοβενία να έμεινε εκτός ζώνης μεταλλίων και εκτός διεκδίκησης των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όμως ο Λούκα Ντόντσιτς έπαιξε κανονικά στα ματς κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Στόχους του ήταν να ευχαριστήσει το κοινό στην πατρίδα του, αλλά και το κοινό που βρίσκεται στις Φιλιππίνες και μπορεί να μην έχει την ευκαιρία να τον ξαναδεί live σε κάποιον αγώνα.

Σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Ο...μάγος των Ντάλας Μάβερικς χάρισε μάλιστα ένα από το highlight του MundoBasket 2023, παιρνόντας μία εντυπωσιακή πάσα κάτω από τα πόδια του Ιταλού Τζανπάολο Ρίτσι, για να τροφοδοτήσει τον Ζίγκα Ντίμετς στην καρδιά της ρακέτας.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ