MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Ιταλία: Ο Ποτσέκο όρμησε στην αγκαλιά των παικτών του μετά την πρόκριση στα νοκ-άουτ

MundoBasket 2023, Ιταλία: Ο Ποτσέκο όρμησε στην αγκαλιά των παικτών του μετά την πρόκριση στα νοκ-άουτ
PRINTSCREEN

Η Ιταλία απέδειξε στο παρκέ την ανωτερότητά της κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο και πήρε την νίκη που χρειαζόταν για να βρεθεί για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο πανηγύρισε αναλόγως.

Η Ιταλία κέρδισε την πρόκρισή της στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια. Για να βρεθεί εκεί χρειάστηκε να κάνει πριν από μερικά 24ωρα μια σπουδαία ανατροπή 16 πόντων κόντρα στη Σερβία και να αποδείξει την αγωνιστική της υπεροχή ενάντια στο Πουέρτο Ρίκο το πρωί της Κυριακής (3/9).

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο, ο Τζανμάρκο Ποτσέκο έτρεξε στο κέντρο του γηπέδου και όρμησε στην αγκαλιά των διεθνών του, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του για την σπουδαία αυτή στιγμή των ατζούρι.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ