MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Ιταλία: Η υπέροχη κορνίζα που έκαναν δώρο οι "ατζούρι" στον Ντατόμε για την 200η συμμετοχή του

MundoBasket 2023, Ιταλία: Η υπέροχη κορνίζα που έκαναν δώρο οι "ατζούρι" στον Ντατόμε για την 200η συμμετοχή του
PRINTSCREEN

Υπέροχη κίνηση από την ιταλική ομοσπονδία, η οποία με αφορμή την 200η συμμετοχή του Τζίτζι Ντατόμε με την εθνική Ιταλίας πήρε μία όμορφη φωτογραφία της FIBA και την έκανε κορνίζα, κάνοντάς την δώρο στον βετεράνο φόργουορντ.

Ο Τζίτζι Ντατόμε έχει ανακοινώσει ότι μετά το τέλος του MundoBasket 2023 θα αποσυρθεί από τα παρκέ. Στο μεταξύ όμως συνεχίζει να γράφει ιστορία, με την ιταλική Ομοσπονδία να τον τιμάει με τον τρόπο της.

Στον αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο (νίκη με 73-57) ο βετεράνος φόργουορντ συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με την φανέλα της εθνικής Ιταλίας, με την FIBA να παρουσιάζει ένα υπέροχο εικαστικό θέμα παρουσιάζοντας τον Ντατόμε από διάφορες στιγμές της καριέρας του - ακόμα και όταν δεν είχε μούσι.

Η ιταλική Ομοσπονδία πήρε λοιπόν αυτή την φωτογραφία και την έκανε κορνίζα, αφήνοντάς την μπροστά από την θέση που κάθεται στα αποδυτήρια ο Ντατόμε, κάνοντάς του έκπληξη, καταγράφοντας την στιγμή σε VIDEO.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ