MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, Ισπανία - Καναδάς: Τα καλύτερα από την ανατρεπτική νίκη της παρέας του Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και του Μπρουκς

MundoBasket 2023, Ισπανία - Καναδάς: Τα καλύτερα από την ανατρεπτική νίκη της παρέας του Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και του Μπρουκς
FIBA.BASKETBALL

Από την κόλαση του -12 στον παράδεισο του +3 μέσα σε 10 αγωνιστικά λεπτά. Ο Καναδάς λύγισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Ισπανία και κέρδισε διπλή πρόκριση. Δείτε ξανά τις καλύτερες φάσεις από τη σπουδαία μάχη των δύο ομάδων.

Με ένα επιμέρους 12-27 στην τελευταία περίοδο, ο Καναδάς βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο, λυγίζοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Ισπανία με 85-88 και παίρνοντας έτσι δύο προκρίσεις. Μία στα προημιτελικά του MundoBasket 2023 και μία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Δείτε ξανά τις καλύτερες φάσεις από τη σπουδαία μάχη της παρέας του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ