MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023, ΗΠΑ - Γερμανία: Τα highlights της μεγαλειώδους γερμανικής παράστασης κόντρα στους Αμερικάνους

MundoBasket 2023, ΗΠΑ - Γερμανία: Τα highlights της μεγαλειώδους γερμανικής παράστασης κόντρα στους Αμερικάνους
FIBA.BASKETBALL

Δείτε ξανά τις καλύτερες στιγμές από τη μεγαλειώδη νίκη της Γερμανίας επί των ΗΠΑ με 113-111. Νίκη που έφερε την πρόκριση της ομάδας του Χέρμπερτ στον τελικό του MundoBasket 2023.

Μεγαλειώδης εμφάνιση για 40 λεπτά. Μεγαλειώδης νίκη επί των ΗΠΑ. Μεγαλειώδης πρόκριση στον τελικό του MundoBasket 2023. Η Γερμανία συνεχίζει την ονειρική της πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και κάνει όνειρα για το χρυσό μετάλλιο.

Σούπερ προσφορά* για τον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Κόντρα στην ομάδα του Στιβ Κερ και του Έρικ Σπόλστρα, το σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ έμοιαζε με Λερναία Ύδρα. Ο Αντρέας Ομπστ έβαλε 24 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ. Ο Φραντς Βάγκνερ μέτρησε 22 πόντους, 5 ριμπάουντ. Ο Ντάνιελ Τάις ακολούθησε με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ. Την ίδια ώρα, το κοντέρ του Ντένις Σρούντερ έγραψε 17 πόντους και 9 ασίστ. Αυτό το καρέ πρωταγωνιστών έπαιξε κομβικό ρόλο, ωστόσο, όλοι έβαλαν -λιγότερο ή περισσότερο- το λιθαράκι τους.

Δείτε ξανά τις καλύτερες φάσεις του σπουδαίου αγώνα.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ