MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Η Λετονία διέλυσε τις αμφιβολίες σχετικά με τη συμμετοχή του Πορζίνγκις

MundoBasket 2023: Η Λετονία διέλυσε τις αμφιβολίες σχετικά με τη συμμετοχή του Πορζίνγκις
FIBA

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Λετονίας διέψευσε το δημοσίευμα που ανέφερε πως η συμμετοχή του Κρίσταπς Πορζίνκγις στο MundoBasket 2023 είναι αμφίβολη.

Το γύρο του κόσμου έκανε τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του δημοσιογράφου Ρουπέρ Φαμπίγκ σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο πόδι ο Κρίσταπς Πορζίνγκς, πρόβλημα το οποίο ανέφερε πως είναι δυνατό να καταστήσει αμφίβολη τη συμμετοχή του Λετονού σταρ στο MundoBasket 2023.

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Λετονίας, αντιλαμβανόμενη τη διάχυτη ανησυχία, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στη Βοστώνη, μιας και ο Πορζίνγκις έγινε προ ολίγου καιρού trade στους Σέλτικς, έσπευσε να διαψεύσει το εν λόγω δημοσιεύμα, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media.

"Υπήρξαν πληροφορίες που αμφισβητούν τη συμμετοχή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Λετονίας αρνείται αυτές τις πληροφορίες.

Τόσο τα ατομικά σχέδια προπόνησης, όσο και η συνολική προπονητική διαδικασία της ομάδας βρίσκονται σε εξέλιξη. Η δωδεκάδα για τον αγώνα με τη Δομινικανή Δημοκρατία θα ανακοινωθεί στις 12 Αυγούστου", ανέφερε η σχετική ανάρτηση.

TAGS MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ